Bizden HaberlerEtkinlikler

Kadın Gazeteciler Yemekte Buluştu

Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Metin Kösedağ, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü nedeniyle, Cemiyet üyesi kadın gazetecilerle öğle yemeğinde bir araya geldi.


Başkan Kösedağ, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Gününü tebrik ederek, “Kayseri Gazeteciler Cemiyeti olarak bu yıl böyle bir organizasyon gerçekleştirmek istedik. Katılım sağladığınız için hepinize sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Memduh Büyükkılıç’ın da herkese selamları var ve hepinizin gününü kutluyor, saygılarını sunuyor” ifadelerinde bulundu.


Gazeteciler Cemiyeti’nde artan kadın üye sayısına dikkat çeken Kösedağ konuşmasını şu ekilde sürdürdü: “Bizim 200’ün üstünde Kayseri Gazeteciler Cemiyeti üyemiz var ve bunların 50’ye yakını kadın. 2014 yılında Kayseri Gazeteciler Cemiyeti’ne başkan adayı olduğum o günden bu yana kadın üye sayımızı katladık. O dönem 19’du kadın üye sayımız, bugün 47. Daha da çok olmasını istiyoruz.. Çünkü kadınlar aslında gazetecilikte erkeklerden daha önde, her alanda olduğu gibi.”


Kadın gazeteciler Metin Kösedağ’a, kadınlara yönelik desteklerinden dolayı bir plaket takdiminde bulundu. Program toplu fotoğraf çekemi ile sona erdi.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu