Bizden HaberlerEtkinlikler

ORSİFED’DEN KGC’YE ZİYARET

Orta Anadolu Girişim ve İş Dünyası Federasyonu Başkanı Soner Türküm ve Yönetim Kurulu Üyeleri Kayseri Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret etti. Ziyaretinde bir süre Yönetim Kurulu üyeleriyle sohbet eden Türküm açıklamalarda bulundu.

Başkan Türküm yapmış olduğu açıklamada ‘’ Değerli başkanım, değerli basın mensupları hepinize günaydın.  Orta Anadolu Girişim ve İş Dünyası Federasyonu olarak Kayseri Gazeteciler Cemiyetini uzun süredir ziyaret etme planımız vardı bugüne kısmetmiş. Kabul ettikleri için kendilerine teşekkür ederiz. Biz Kayseri, Sivas ve Yozgat’ı temsil eden bir iş dünyası federasyonuyuz. Bütün amacımız bölgemizdeki iş dünyasına, kobilere destek olmak. Bir yandan da bölgemizde iş dünyasının sorunlarını gerek sözlü olarak gerek yazılı olarak TÜRKONFED aracılığıyla siyasilere, karar vericilere bir yandan toplumsal baskı oluşturmak ve karar oluşturmak ve taleplerimizi yerine getirmek bütün amacımız. Basının da bu amacımıza ulaşmadaki öneminin farkındayız. Dolayısıyla şimdiye kadar yaptığımız tüm toplantılarda bizi yalnız bırakmadığınız için de başta size ve tüm emeği geçen basın mensubu arkadaşlara da teşekkür ederim. ORSİFED Yönetim Kurulu olarak bugün buradayız‘’ ifadelerini kullandı.

 

 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Metin Kösedağ ‘’Bu kadar seçkin bir topluluğu burada ağırlamaktan son derece mutluyum. İş dünyasında da neler yapabildiklerini ve hatta sosyal alanda da neler yapabildiklerini çok iyi görüyoruz. Hepiniz birer değersiniz Kayseri için. ORSİFED bu anlamda İç Anadolu için de Kayseri için de bir şans. Tabii ki Kayseri medyası bu anlamda eğer ki bir görev düşerse de bunu yapmaya Kayseri için kendini mecbur hisseder ve emir telakki eder. Kayseri Gazeteciler Cemiyeti olarak sizleri burada ağırlamaktan son derece mutluyuz ve hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyoruz’’ ifadesini kullandı.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu