Bizden HaberlerEtkinlikler

İSMAİL ÖZDEMİR’DEN KAYSERİ GAZETECİLER CEMİYETİ’NE ZİYARET..

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir, Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Ahmet Bağçovan ve ekibi Kayseri Gazeteciler Cemiyeti’nde basın mensuplarıyla bir araya geldi.

 

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir Kayseri Gazeteciler Cemiyeti’ne ziyarette bulundu. Burada basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Özdemir, Kayseri medyasının önemli işlere imza atarak kalitesini artırma yolunda büyük ilerleme kaydettiğini dile getirdi.

Milletvekilliği hakkında konuşan ve özellikle Kayseri Basınına büyük övgülerde bulunan Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir, “Tabi resmi bir ziyaretteyiz ancak kendimize mesafeli gördüğümüz bir yerde değil huzurlu hissettiğimiz, her zaman mutlu ve memnun hissettiğimiz bir yerdeyiz. Çok değerli gazeteci arkadaşlarımızla ve onların temsilcisi olarak sizlerle beraber olmak bizi her zaman mutlu etmiştir. Ben her şeyden evvel samimiyetle ifade etmek isterim ki Kayseri yerel basını çok büyük işler başarıyor. Çok önemli işler başarıyor bilhassa Türkiye’de ki siyasi gündemin böylesine yoğun ve ağırlıklı ilerlediği bir dönemde Kayseri yerel basınının hazırladığı ve geçtiği haberlerin tamamı baktığımızda Türkiye gündeminde manşet niteliğinde değerler taşıyor ve bu da olgunlaşan Türk basınında Kayseri basınının bir bakıma artık yerleşik hale gelen ağırlığı ve kalitesini hissettirir oldu. Bu da bizim açımızdan memnuniyet vericidir. Yani Türkiye’de seksen bir ilimiz var tabi bu iller arasında büyükşehir olan illerimizde var ama Kayseri’nin sahip olduğu hem sosyolojik hem siyasi hem ekonomik ve sağlık olmak üzere aklınıza hangi alanlar geliyorsa bu anlamda sahip olduğu potansiyeli Türkiye ve dünya kamuoyuna duyurma noktasında Kayseri basını hakikaten çok başarılı işlere imza atıyor. Bu anlamda çok teşekkür ediyorum. İnşallah bundan sonrada başarılarınızın devamını diliyorum. Çünkü kolay bir şey değil hem yerel basın da faaliyet gösterip aynı zamanda buradan çıkan haberlerinizin ülke gündeminde yer alması hatta ve hatta dünya gündeminde yer alması önemli işlere imza attığınızı gösteriyor” ifadelerini kullandı.

 

Ziyaretten duymuş olduğu memnuniyeti dile getiren Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Metin Kösedağ ise, “Öncelikle herkese hoş geldiniz diyorum. Bugün Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve aynı zamanda Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir, sayın İl Başkanı Ahmet Bağçovan ve ekibini burada ağırlamaktan son derece mutluyuz. Her zaman bize göstermiş oldukları yakın ilgilerinden dolayı da ayrıca teşekkür ediyorum. Kayseri Gazeteciler Cemiyeti’nin bugüne kadar ki faaliyetlerine ve bundan sonraki faaliyetlerine ve ortak yapacağımız paydaş hizmetlerine ve verdikleri desteklerine de ayrıca teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu