Bizden HaberlerEtkinlikler

MÜSİAD’TAN KÖSEDAĞ’A ZİYARET

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Kayseri Şube Başkanı Ferhat Akmermer ve yönetim kurulu üyeleri Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Metin Kösedağ’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

30 mayısta gerçekleştirilen Gazeteciler Cemiyeti Olağan Genel Kurulu’nda güven tazeleyerek yeniden başkan seçilen Metin Kösedağ’a hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor. Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Kayseri Şube Başkanı Ferhat Akmermer ve yönetim kurulu üyeleri Metin Kösedağ’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Başkan Kösedağ, burdan STK’lara kendilerinin de ziyarette bulunacaklarını belirterek, “Kayseri Gazeteciler Cemiyeti yeni seçimini yaptı. Aslında MÜSİAD’da da yakın zamanda bir görev değişimi olmuştu. Onlar bizden önce davrandı. Biz de STK olarak Kayseri’deki kamu kurumu, kuruluşları ve özellikle STK’lara ziyarette bulunacağız. MÜSİAD’da Kayseri’nin ve özellikle Türkiye’nin çok etkin bir sivil toplum kuruluşu. O anlamda Kayseri Yönetimi ve Ferhat başkanı burada görmek bizi son derece mutlu ediyor” dedi.

MÜSİAD Şube Başkanı Ferhat Akmermer de, Basın camiasının öneminden bahsederek, konuşmasını şu şekilde sürdürdü:

“Özellikle fedakârca çalışan ve bu noktada ülkemizdeki her türlü haber alma alanındaki faaliyetleriyle bizlere ışık tutan kurum ve kuruluşun siz de bugün cemiyet başkanı olarak görevini yapıyorsunuz. Allah bu yeni dönemde daha güzel hizmetler yapmayı nasip etsin. Biz de MÜSİAD Kayseri olarak özellikle cemiyetimize hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak basın camiamızla beraber birçok faaliyetlerimizle zaten iç içeyiz. Bundan sonra yeni dönemde de hem basınımızın kendi ferdi mensuplarıyla hem cemiyeti olarak sizin nezdinizde de birlikte olmayı, faaliyetlerimizle sizleri de aramızda görmeyi umut ediyoruz.”

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu